Juanto Ortuño: “És un repte molt maco jugar en el CE Sabadell”

El davanter murcià del CE Sabadell, Juanto Ortuño, ha expressat les seves sensacions en la seva presentació com a nou jugador arlequinat. “És un repte molt maco. Ja tenia ganes de fer el salt a Segona. Vull fer una gran temporada i seguir progressant com a futbolista”, ha comentat.
 
Juanto Ortuño, a més, ha explicat perquè s”ha decantat pel club arlequinat. “El CE Sabadell és un equip que juga bastant bé a futbol. Tinc referències del meu germà. A més, té una base sòlida. És un club que porta molt de temps fent les coses bé. M”agrada que el CE Sabadell s”hagi fixat en mi”, ha valorat.
 
Per últim, el golejador de Iecla ha parlat de la situació complicada que va viure en el Real Murcia i ha assegurat que està en forma per debutar. “Menys l”última setmana, que ha sigut força complicada, he fet tota la pretemporada amb el Real Murcia i estic bé físicament”, ha conclòs.
 
“És un jugador que sempre fa la desmarcada correcta”
El director esportiu del CE Sabadell, José Antonio Gordillo, també ha valorat el seu fitxatge. “És un jugador que sempre fa la desmarcada correcte i té un bon xut. Com a davanter, és un futbolista diferent que ens vindrà molt bé a l”equip”, ha explicat.
 
José Antonio Gordillo també s”ha referit al periode de fitxatges. “Amb els davanters que tenim, la plantilla ja està tancada en l”eix atacant. Hem d”estar pendents dels moviments del mercat fins el dilluns”, ha dit.
 
Per la seva banda, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, ha agraït les facilitats del jugador per rubricar l”acord amb el seu nou club.