JUNTS TORNAREM, la campanya de socis del CE Sabadell 2021-2022

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat oficialment la campanya de socis per a la nova temporada 2021-2022 a la sala VIP de la Nova Creu Alta. La presentació de l’acte ha estat conduïda pel president del club, Esteve Calzada, la vicepresidenta de l’entitat i directora de màrqueting, Ana Navés, i el gran capità Lino Gutierrez. També ha estat present el director general, Bruno Batlle.

La campanya de socis per a la temporada 2021-2022 del CE Sabadell porta el lema #JuntsTornarem, en un moment on més que mai necessitem retrobar-nos al nostre temple, la Nova Creu Alta. Per tornar a viure i compartir emocions, per tornar a sentir l’orgull arlequinat, per tornar a viure l’adrenalina arlequinada que tant ens caracteritza i per tornar a viure moments inoblidables que han marcat la nostra història.

Fes-te soci del Centre d’Esports Sabadell des de 95€ i firma un dels pilars del ‘Tracte Tornarem’ per aconseguir l’objectiu dels 5000 arlequinats i fer el projecte més competitiu. És per això que el club ha posat uns preus més que assequibles essent així l’abonament més baix de la història del club.

Comença el compte enrere per arribar als 5000 arlequinats, estem a un pas d’aconseguir-ho!

Si tots ens hi posem, Junts Tornarem!

Des d’avui mateix, els arlequinats ja poden renovar i donar-se d’alta de soci a les oficines de la Nova Creu Alta o bé de forma online a través del formulari:

FORMULARI ONLINE

Declaracions:

  • Esteve Calzada: “Hem dissenyat una campanya per tal que no hi hagi excuses per fer-se soci. Volem créixer i establim les bases”. “Hem situat el preu de carnet més assequible de la història del club per donar el màxim de facilitats i arribar als 5000 arlequinats”.
  • Ana Navés: “Torna el fitxatge més important per a nosaltres: els socis. És vital per començar la nova temporada”. “Volem arribar al màxim d’aficionats possibles amb aquesta campanya atractiva. És un projecte de ciutat i tenim marge per créixer”.

Les oficines de la Nova Creu Alta estan obertes de dilluns a divendres 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h. I les setmanes de partit a casa, tambien obre dissabtes de 10:00h a 14:00h.