Kike Carreño: “Sortirem a donar-ho tot i a oferir la millor versió”

El primer equip avui s’ha entrenat a l’estadi de la Nova Creu Alta preparant el proper partit. Aquest dissabte el Sabadell visita La Bòbila per jugar amb el Gavà (17h). Després de l’entrenament el davanter Kike Carreño, que de mica en mica va sumant minuts després de tornar de la lesió, ha passat per roda de premsa per atendre els mitjans a la sala Miguel Quereda en la prèvia del partit. 

Això ha estat el més destacat de la roda de premsa: 

-“Després d’una lesió important com la que vaig tenir, sempre et queden aquelles petites molèsties. Tinc la traquiltat absoluta per part dels metges de que no tornarà a passar i vaig al 100% a cada pilota, cada partit…” 

-“Que el mister parli bé de tu sempre et dóna aquell plus de confiança i més ganes de seguir treballant i possar-li difícil quan ha d’escollir qui ha de jugar el dia del partit.”

-“Quan estava lesionat em van arribar ofertes de diferents clubs. No les vaig voler ni escoltar. Tenia clar que volia recuperar-me bé aquí, que volia acabar bé l’any al Sabadell i guanyar-me la confiança per poder seguir més temps aquí, que és un gran club i m’hi sento molt bé.”

-“Nosaltres tenim cinc punts més d’avantatge i ells juguen a casa amb l’objectiu de salvar-se. Ells són qui tenen la pressió. Nosaltres de totes maneres hem de sortir a pels tres punts i a oferir la millor versió. Segur que el Gavà sortirà amb moltes ganes després de la derrota del partit passat.”

-“Personalment no conec a Boris, però per un davanter poder fer aquests números és genial. Els davanters anem a dinàmiques, i esperem que diumenge ell no tingui el dia i tornem a acabar amb la porteria a zero.”

-“El primer gol després de la tornada de la lesió e dedicaré a la família que és qui ho pateix i també al cos mèdic que ha estat amb mi durant la recuperació. Tinc pensada alguna celebració amb el meu fill.”

-“De cara a la temporada vinent no hem parlat res de renovacions, però m’han dit que estigui tranquil. Jo el que vull és guanyar-me la confiança al terreny de joc per poder seguir aquí la temporada vinent. Quan toqui, parlarem del tema”

Imatge: Roger Benet