Kiko Olivas: “Anem a Gijón amb il·lusió i amb l”objectiu de guanyar”

El defensa malagueny del CE Sabadell, Kiko Olivas, ha reconegut que la situació esportiva que viu l”equip és molt complicada. “Tot i viure aquests moments delicats, anem a Gijón amb il·lusió i amb l”objectiu de guanyar”, ha dit en roda de premsa.
 
El central, a més, ha assegurat que l”equip ho donarà tot per tal de puntuar en la penúltima jornada de competició. “El Molinón és un camp molt complicat. El Real Sporting s”hi juga molt, però nosaltres també. Serà un partit bonic”, ha assenyalat.
 
En l”àmbit personal, Kiko Olivas ha destacat que ha viscut un any en què s”ha sentit còmode i ha participat molt. Malgrat tot, ha admès que el més important és el col·lectiu i que, en aquest cas, no han arribat els resultats adients.
 
Sobre la seva posició en el terreny de joc, el jugador ha expressat que sempre estarà a disposició del que li demani el cos tècnic, com en els darrers tres partits quan ha actuat de migcentre. “No és la meva posició habitual, però si el tècnic decideix que jugui en el mig del camp, sempre ho donaré tot”, ha apuntat.
 
Per últim, Kiko Olivas ha admès que comprèn el malestar de l”afició. “Sabem que no hem fet una bona temporada i l”any ha sigut molt difícil, és comprensible que estiguin cabrejats. Hem d”estar més units que mai, hem de lluitar fins al final”, ha conclòs.