Kiko Olivas: “L”equip està més mentalitzat i compromès”

El central malagueny del CE Sabadell, Kiko Olivas, ha destacat el canvi d”actitud dels arlequinats. “Hem de seguir amb la dinàmica dels darrers partits. L”equip està més mentalitzat i compromès. Competim al màxim“, ha dit en roda de premsa.
 
El defensa arlequinat també ha parlat de la fortalesa defensiva del CE Sabadell en els darrers partits. “És important sumar. I si és amb tres punts, molt millor. És bo que deixem la porteria a zero”, ha apuntat.
 
En l”àmbit personal, Kiko Olivas ha confessat que està content amb el seu rendiment, però ha assegurat que intentarà progressar encara més fins a final de temporada. A més, ha vinculat el seu bon estat de forma amb la millora de l”equip. “En els darrers partits m”estic trobant molt bé. El grup està creixent i això es nota en el terreny de joc. Ens estem fent forts”, ha valorat.
 
Per últim, s”ha referit al pròxim rival en la Lliga Adelante. “El RCD Mallorca és fort en l”àmbit ofensiu tot i que no hagi tingut bons resultats en els últims partits. Serà un partit molt dur”, ha conclòs.