Kiko Olivas: “L”equip ha guanyat en confiança”

El central malagueny del CE Sabadell, Kiko Olivas, s”ha mostrat satisfet amb el camí que està seguint el conjunt arlequinat. “Amb les dues victòries seguides l”equip ha guanyat en confiança i això es nota en el dia a dia”, ha dit en roda de premsa.
 
“Quan no arriben els resultats sempre falla alguna cosa, i crea dubtes a l”entorn de l”equip. Hem de guanyar els partits de casa, i si ho combinem amb victòries fora de casa, ens donarà molta tranquil·litat”, ha afegit al respecte.
 
El d”Antequera també ha parlat del derbi català de la novena jornada de la Lliga Adelante. “El Girona és un equip que aprofita molt les seves oportunitats i en defensa són molt compactes. Aprofiten bé els errors del rival”, ha comentat.
 
Kiko Olivas, a més, ha descartat que el partit de la Copa del Rei passi factura al rival. “Els partits de Copa i de Lliga són diferents, participen altres jugadors i no crec que influeixi massa en el Girona FC”, ha valorat.
 
En l”àmbit personal, el defensa arlequinat ha assegurat que ha d”aprofitar al màxim les oportunitats que li dóna l”entrenador. “Personalment estic amb molta confiança, el míster m”hi està ajudant”, ha apuntat.