Kiko Ramírez: “Espero que aquest partit sigui el punt d’inflexió”

22/03/2019

Motivació: L’equip va fer mèrits suficients per guanyar en l’últim partit a casa. És cert que en l’última jugada del partit no et poden empatar, però només queda seguir treballant i ser optimistes. Hem analitzat el que vam fer malament i sobretot el que vam fer bé. L’equip estava ple de ràbia i s’ha recuperat molt bé. Ara toca demostrar-ho en un camp difícil contra un rival directe.

Convenciment de treure la situació endavant: Si que es traurà. És veritat que un resultat positiu t’omple de confiança i de moment no està arribant. Però veig actitud, veig amor propi, veig moltes coses positives. La veritat és que el contrari també juga i lluita en la mateixa condició o més dramàtica que nosaltres. Cada vegada queden menys jornades i afortunadament depenem de nosaltres. Però cal donar el pas endavant perquè no podem dependre d’altres equips.

Sobre el Llevant B: Porten molt bons resultats en els últims partits. És un filial atípic. És diferent als de Barça, Espanyol o Vila-real. No tenen l’obligació de jugar amb un estil, tracten simplement de competir i ho estan aconseguint. Estan guanyant en camps molt complicats. Trobarem un equip molt vertical i en ratxa. Haurem d’utilitzar tots els sentits per poder guanyar.

Dues setmanes clau: És el que ha fet el Llevant en aquests últims partits. Guanyar un parell de partits seguits en aquesta categoria et treu de dubtes. Si aconseguíssim aquest objectiu tindríem gent recuperada, la plantilla més competitiva i es veuria tot d’un altre color. Espero que aquest partit sigui el punt d’inflexió. Aquest equip no pot portar aquests números fora de casa, ni jo mateix com a entrenador. Jo també sóc autocrític i he de millorar.

Donar oportunitats als juvenils: Jo ho estic desitjant però ara mateix no puc utilitzar un juvenil en una situació tan complicada. Tant de bo millori la situació en aquests últims partits i tinguin la seva oportunitat fins a final de temporada. Seria una il·lusió molt gran per part meva. Jo confio en ells i han d’esperar el seu moment. L’equip ha d’aconseguir un matalàs de resultats bons perquè ells puguin entrar i demostrar la seva vàlua.

Sistema: Tinc al cap amb qui jugaré, amb quin sistema i com reaccionar. Hi ha molta feina en aquest sentit. En el bloc defensiu falten peces importants per lesió. Estic valorant totes les possibilitats i en moltes d’elles haurem d’arriscar.