Kiko Ramírez: “Estimo molt el Sabadell i lluitarem fins al final per deixar-lo en la millor situació”

14/03/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra la UE Cornellà que es disputarà aquest diumenge (17h) a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Suport a la compareixença de la plantilla: “Ja hem parlat tots, hem donat la cara davant l’afició. Els jugadors ho van fer ahir encertadament. La plantilla està en el bon camí i ara falten els fets, s’ha de guanyar diumenge”.

Repte personal: “És un repte difícil, M’he adaptat a la situació com he fet en altres equips però a cada club és diferent. Ara mateix estem en una situació delicada en tots els sentits. Portem setmanes intentant sortir de la zona baixa, fora de casa no acabem de fer el pas endvant. El que necessita l’equip és guanyar un partit”.

Partits com finals: “Ens enfrontem a un rival que arriba en una situació molt bona amb una dinàmica positiva. Ens ho posarà molt complicat. Ara tots els partits són finals i s’ha de passar a l’acció sumant els tres punts”:

Canvis tàctics: “Haig de continuar buscant la tecla que ens doni el resultat positiu i després la confiança. Hem provat varis sistemes perquè des del primer dia m’estic adaptant als jugadors. Busco el sistema que millor s’adapti al rival”.

Missatge a l’afició: “Lluitarem perquè el Sabadell estigui en la millor situació. Vull demanar a l’afició que ens doni suport fins al final i després que posin ells les notes. Sé que l’afició ens ajudarà i remarem tots junts. Estimo molt a Sabadell i lluitarem fins al final per deixar-lo en la millor situació”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.