Kiko Ramírez: “Konyk és un jugador que m’agrada, que és atrevit i és benvingut”

01/02/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Atlètic Balears que es disputarà aquest diumenge (12h) a la Nova Creu Alta. 

Passar pàgina del Miniestadi: “L’equip va fer coses bé per obtenir un resultat diferent. De vegades es perd i de vegades s’aprèn. El futbol va ser injust amb nosaltres. Hem tret conclusions que ens serviran pel futur immediat. Ara tenim ganes que arribi el diumenge i tornar a jugar. 

El rival: “Les estadístiques diuen que el Balears aconsegueix resultats molt diferents a casa i a fora però és un equip fet per estar a la part alta i ens ho posaran molt difícil. El seu estat anímic és molt alt, van guanyar per golejada la setmana passada i volen seguir en el play-off”.

Óscar Rubio: “Està disponible i és una molt bona noticia. La competitivitat en el vestidor és molt positiva, cada jugador s’ha de guanyar el seu lloc cada setmana i és una gran noticia que recuperem jugadors”.

Mercat d’hivern: “Amb els fitxatges de Pajarero i Mariano Konyk, que ha arribat avui, hem equilibrat l’equip amb dos grans reforços en la línia defensiva. Crec que era necessari que hi hagués més competència en la zona defensiva i estic content de com ha quedat la plantilla. Konyk és un jugador que m’agrada, que és atrevit i és benvingut”. 

Situació de l’equip: “Quan arribin les últimes deu jornades podrem començar a fer números, ara hem ‘anar partit a partit. Ara l’equip està treballant per tenir una identitat, personalitat i crec que anem en la bona línia. M’agrada el que veig fins ara. 

Fotografia: Críspulo Díaz.