Kiko Ramírez: “L’afició ha de guanyar el partit amb nosaltres, és fonamental”

29/03/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Valencia Mestalla que es disputarà aquest diumenge (17h) a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Poc marge: “Nosaltres no pensem en això. Les sensacions i els resultats fan molt i nosaltres els necessitem. Hem de reforçar tot el que fem bé i guanyar els tres punts. Una vegada  guanyem un partit tot canviarà. La part positiva és que recuperem jugadors i que l’afició ens està donant suport. No cal mirar la classificació, cal mirar al següent partit i guanyar-lo”.

Els dos equips que més encaixen del grup: “És important rebre poc però també materialitzar les ocasions que tinguem. És una barreja de les dues coses. Serà un partit molt igualat en tots els sentits. Intentarem que la porteria es quedi a zero i materialitzar les ocasions que tinguem”.

Afició: “El que vull destacar del partit contra el Cornellà és l’afició. Vaig tenir clar des del primer moment que si guanyàvem aquell partit seria gràcies a l’afició. El feedback amb l’afició del Sabadell és molt bo. En som conscients i aquest partit l’hem de jugar tots junts una altra vegada. La gent ha de venir i guanyar aquest partit amb nosaltres, és fonamental”.

Desaparició Ontinyent: “Nosaltres estem centrats en la nostra final, en el nostre partit. És una notícia trista per a un club històric, per la seva afició, plantilla i cos tècnic. Nosaltres poc podem fer en això. La nostra ruta clara és el Valencia Mestalla i estem centrats en aquest partit”.

Ansietat: “Tots sabem molt bé que els resultats fan que agafis confiança i si no surten les coses costa més. Per això estic jo, per orientar el jugador, fer-li oblidar el gol al 95, fer-li oblidar el 3-1 amb el Llevant i mentalizar-lo per sortir, competir i lluitar. Veig l’equip molt bé en aquest sentit”.

Fotografia: Críspulo Díaz.