Kiko Ramírez: “L’equip ha de fer un partit seriós i saber afrontar els moments clau”

07/03/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el CD Teruel que es disputarà aquest diumenge (17h) a l’estadi de Pinilla.

Conscients de la situació actual de l’equip: “Jugadors, tècnics i aficionats som conscients que a dia d’avui el Teruel és un rival directe. És important guanyar per trencar la mala dinàmica de resultats fora de casa i perquè és un rival contra el que ens interessa guanyar el gol average. Volem guanyar per allunyar-nos de la zona baixa”.

El rival: “És un equip que fa set jornades era el cuer de la categoria i han fet una sèrie de canvis que els han anat molt bé. Té molt potencial i comptaran amb el suport de l’afició al seu estadi. Sabem perfectament el que ens trobarem”. 

Bloqueig mental de l’equip: “A casa estem fent bé les coses tot i que no hem aconseguit els resultats que mereixíem. Fora de la Nova Creu Alta ens han fet mal a nivell moral però aquesta categoria té aquestes coses. És una lliga molt competitva, no només per a nosaltres. L’equip ha de fer un partit seriós i saber afrontar els moments clau”. 

Pas endavant de l’equip: “Hem de donar ja un cop sobre la taula i anar cap amunt. En som conscients. Passem de ser un equip solvent a casa a vulnerable fora de la Nova Creu Alta. Diumenge hem de guanyar de la manera que sigui. S’ha de guanyar. Quan guanyem un partit ja veurem si tenim marge per millorar el joc”. 

Solidesa defensiva: “Al futbol es juga amb pilota i sense ella. L’equip quan està concentrat és sòlid. Quan encaixem un gol perdem la concentració i el rival ho aprofita. Hem de ser un equip tàctic i rocós”.

Fotografia: Críspulo Díaz.