Kiko Ramírez: “M’alegra que jugadors joves que no tenien protagonisme el comencin a tenir”

22/02/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Espanyol ‘B’ que es disputarà aquest diumenge (12h) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. 

Mentalitat de l’equip: “Ens volem assemblar a la versió de l’equip quan juga a casa, competeix i crea perill. Ens enfrontem a un filial, com tots perillós, en un bon camp i volem ser competitius també a fora de casa”.

Anàlisi del rival: “És un equip que té jugadors amb qualitats sobrades i moltes aspiracions en el futbol. L’Espanyol ‘B’ és un filial diferent que el Villarreal ‘B’ però igual de perillós. Són equips que no tenen la pressió com tenim altres equips de la categoria. És un filial molt rodat, amb jugadors que porten molts anys al club i que es coneixen molt bé”.

Situació a la Lliga: “En aquesta lliga tots els equips s’espavilen, els equips de la zona baixa són els que ara estan guanyant partits i als equips de dalt, a excepció de l’Atlètic Balears, els està costant més. La classificació encara no s’ha dividit i ningú ha tirat la tovallola. Penso que no hi ha cap posició definida. Tothom vol enganxar-se al grup capdavanter i nosaltres som un d’aquests equips”. 

Sobre l’esquema de joc: “Cada partit és diferent, contra el Villarreal ‘B’ necessitavem gent de treball i intensos per controlar el seu joc. L’Espanyol ‘B’ també és un equip a qui li agrada tenir la pilota i tenim alternatives per combatre el seu futbol”.

Les baixes: “Migue, Cobo i Edgar tenen la grip. Haurem d’esperar per saber si estaran disponibles per al partit. Felipe i Acedo no hi podran ser”.

L’entrada de jugadors joves: “L’entrenador ha de saber escollir els jugadors que poden adaptar-se al que busca l’equip. M’alegra que jugadors joves que no tenien protagonisme el comencin a tenir. Mariano porta poc temps però ja s’ha adaptat i aporta nivell a l’equip. L’equip es beneficia de la competitivitat que hi ha entre els jugadors”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.