Kiko Ramírez: “Per fer un pas endavant hem d’anar amb la mentalitat de guanyar, no de sumar”

08/02/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Ontinyent que es disputarà aquest diumenge (17.15h) a l’estadi El Clariano. 

Primera setmana completa de Mariano Konyk: “Mariano ha entrat a la convocatòria, li falta una mica de ritme però l’agafarà jugant partits. És un noi que ha arribat amb moltes ganes i sap que el necessitarem aviat”. 

Perillositat del rival: “Ens trobarem un equip extramotivat, fa dues setmanes es veien desapareguts per la situació econòmica del club i la van salvar a última hora. Estan animant a la seva gent perquè vagi al camp i serà un partit molt difícil. A més en el seu camp se senten còmodes jugant, és un equip que competeix molt bé i que fa tres setmanes va guanyar a l’Hércules”. 

Fer bo l’empat contra l’Atlètic Balears: “Quan empates a casa, has de fer bo el punt en el proper partit fora de la Nova Creu Alta. Durant la setmana no hem pensat en el partit al miniestadi, en els altres dos enfrontaments hem donat la cara i ara ho farem contra un equip que s’hi juga molt”. 

Posició de Nico al pivot: “A mi m’agrada jugar sempre amb un pivot, però m’haig d’adaptar a la plantilla i als jugadors disponibles. Migue no ha entrat a la convocatòria. Abans del partit valorarem totes les opcions que tenim i decidirem. Cada partit requereix coses diferents”.

Mentalitzats per guanyar fora de casa: “No hem de mirar la classificació. Si volem fer un pas endavant hem de guanyar a Ontinyent. No anem a sumar, anem a guanyar. Si sumem de tres en tres guanyarem confiança i autoestima, llavors mirarem la classificació”. 

 

Fotografia: Críspulo Díaz.