Kiko Ramírez: “Tant de bo vinguin molts arlequinats al Mini, gaudeixin del partit i vegin guanyar el Sabadell”

25/01/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el FC Barcelona B que es disputarà aquest dissabte (18h) al Miniestadi.

Confirmar les bones sensacions: “Ens servirà per comprovar que l’autoestima i la confiança ha augmentat i que estem en una línia ascendent. També volem mostrar les variacions tàctiques que hem treballat aquesta setmana davant un rival molt complicat”. 

Sobre el Barça B: “Tenen un estil molt definit. L’equip està format per jugadors talentosos i d’elit dins d’una competició complexa com la Segona Divisió B. Per a nosaltres és un partit com un altre en el que sortirem a guanyar. Intentarem sortir a jugar aprofitant les nostres virtuts”. 

Plantejament sense pilota: “No ha d’existir només un partit sense pilota. El Barça té molta qualitat amb la possessió i ho hem de contrarestar. Quan tinguem la pilota, hem de jugar amb peronalitat. És un bon camp per ser protagonistes amb la pilota”.

Óscar Rubio: “No arriscarem amb ell. De cara a proper partit podrem comptar amb ell. La resta estan tots disponibles. Poden haver-hi canvis, hi ha jugadors que n van participar contra el Conquense que ho estan donant tot i podrien entrar”.

Afició arlequinada al Mini: “Intentem que la gent ompli les grades i es diverteixi. L’afició estima molt el seu equip i nosaltres també els hem de respondre. Hem d’anar plegats i ser cada dia més. Tant de bo vinguin molts arlequinats, gaudeixin del partit, vegin guanyar el Sabadell i la setmana vinent siguem més a la Nova Creu Alta”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.