Kiko Ramírez: “Volem ser l’equip seriós que no ha encaixat gols a la Nova Creu Alta des que vaig arribar”

15/02/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Villarreal ‘B’ que es disputarà aquest diumenge (17h) a la Nova Creu Alta. 

Xerrades amb el vestidor: “Hem fet autocrítica del que va passar a Ontinyent perquè a partir del que hem fet malament podrem evolucionar. Aquesta setmana hem anat de menys a més quant a l’autoestima i ara estem pensant en créixer i no cometre les mateixes errades“. 

Els perills del rival: “Han estat a la zona alta durant tota la temporada, tenen jugadors joves amb molta qualitat individual, molta soltura i desequilibri. Els números mostren que són el millor equip de la categoria. Estan fent les coses molt bé i alguns jugadors que han entrat en dinàmica del primer equip”.

Miguel Álvarez, extècnic arlequinat: “És un entrenador que la temporada passada ja va aconseguir fer el play-off amb el mateix equip. Té molta experiència i sap portar bé el grup jove del Villarreal, un equip amb bones jugadors i un bon entrenador, ho té tot”.

Seguir amb la bona imatge a l’estadi: “Volem ser l’equip seriós que no ha encaixat gols a la Nova Creu Alta des que vaig arribar. Intentarem equilibrar l’equip i el sistema. Recuperem a Pedro Capó i Felipe Sanchón. Intentarem posar més múscul al mig del camp i sense pilota ser un equip més seriós i prendre decisions correctes”.

Mariano Konyk: “La setmana passada va fer tres dobles sessions i crec que no era bo per a ell després de tanta càrrega fer-lo jugar a Ontinyent. Aquesta setmana ha entrenat tots els dies amb l’equip i possiblement ja estarà més preparat per ajudar l’equip”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.