Kiko Ramírez: “Vull que els meus jugadors se sentin còmodes i amb confiança”

18/01/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Kiko Ramírez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el UB Conquense que es disputarà aquest diumenge (17h) a la Nova Creu Alta.

Primeres sensacions de l’equip: “M’he trobat un vestidor molt receptiu i amb ganes de fer les coses bé. Estic encantadíssim. L’equip està molt unit i amb tots els sentits posats en tornar a competir aquest diumenge contra el Conquense davant l’afició”.

Estil de joc: “Vull que els meus jugadors se sentin còmodes i amb confiança. Han de guanyar autoestima i oblidar els mals moments del passat. Estic segur que tindran personalitat i sabran portar el tempo del partit per guanyar a casa amb l’afició que és molt important. Els jugadors ho saben però no han d’entrar en mode estrès”. 

Necessitats de l’equip: “Els jugadors s’han d’alliberar. Venen de perdre un partit i d’una setmana delicada. Hem d’empatitzar amb la nostra gent. Els aficionats volen que l’equip s’entregui i ho doni tot a casa. El que necessitem primer és un resultat positiu i després ja aconseguirem el bon joc”. 

Partit contra el Conquense: “M’espero un Conquense similar al de les últimes jornades malgrat el canvi d’entrenador. Tots els jugadors voldran demostrar coses i fer-ho bé des de l’inici. Tenen jugadors molt ràpids i el seu principal perill és el contraatac. Tot i això, estic més centrat en el meu equip”.

Proximitat amb l’aficionat: “Soc conscient de l’exigència i del que vol la nostra afició. Vull deixar clar que jo sempre tindré la porta oberta per a qui vulgui venir a animar l’equip als entrenaments i estar en contacte amb nosaltres. Només entrenarem a porta tancada el dissabte que és quan preparem les jugades d’estratègia pel partit”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.