La 10a Cap d’Any Race CE Sabadell escalfa motors amb una molt bona rebuda

17/12/2021

Aquest migdia sha celebrat a la Sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta la presentació oficial de la 10a Cap dAny Race CE Sabadell amb tots els col·lectius que fan possible la tercera cursa més important de Catalunya el 31 de desembre. La vicepresidenta del Centre dEsports Sabadell, Ana Navés, ha agraït al director de la cursa Aleix Muñío i a lAjuntament de Sabadell loportunitat de formar part daquest gran esdeveniment esportiu que torna a portar el nom de la ciutat i de lentitat arlequinada: Estem molt orgullosos de donar nom a una cursa tan important que ens continua identificant amb la ciutat. I més amb l’inici i final en un barri com la Creu Alta, que enguany compleix el 250è aniversari”. El CE Sabadell i l’atletisme sabadellenc comparteixen orígens i fa que encara prengui més força aquesta afiliació. El president de WE Run i alma mater de la cursa, Aleix Muñío es mostrava satisfet de poder créixer al costat del CE Sabadell: “És una cursa molt especial per promocionar l’atletisme i l’esport. Ens permet córrer pels carrers de la nostra ciutat per acabar l’any amb molta energia. Amb el CE Sabadell volem fer créixer la cursa i que arribi a més esportistes”.

La regidora dEsports de lAjuntament de Sabadell, Laura Reyes, ha conclòs lacte: Vull donar les gràcies a totes les parts implicades amb la Cap dAny Race CE Sabadell i al CE Sabadell per acollir la cursa i estendre el nom de Sabadell. És una cursa referent en el territori i ens agrada destacar el vessant solidari.

A més, ledició daquest any compta amb dos patrocinadors principals que també estan molt identificats amb la ciutat. Banc Sabadell suneix a la cursa tot coincidint amb la celebració del 140è aniversari de la seva fundació.

En la compareixença, Luis Machon ha assegurat que: Teníem moltes ganes de continuar col·laborant amb la Cursa de Cap dAny per seguir donant suport a lesport i al CE Sabadell. A més, el 31 de desembre coincideix amb el 140è aniversari del Banc i la samarreta daquesta edició de la Cap dAny Race CE Sabadell serà històrica amb un logotip per a locasió.

Laltre gran patró per la Cap dAny Race CE Sabadell serà Moventia, el grup dautomoció vallesà amb els seus inicis a Sabadell. Serà la cursa més sabadellenca que mai. El patrocinador principal del CE Sabadell, Laboratorio Cerba Internacional, també se suma amb la seva aposta a la 10a Cap d’Any Race CE Sabadell. 

La desena edició de la Cap dAny Race CE Sabadell ja compta amb més de 650 inscrits a través del web capdanyrace.cat. El preu per a participar a la cursa és de 15€. El nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2018 podran gaudir de la Cap dAny Race Kid. El tret de sortida de la 10a Cap dAny Race CE Sabadell es donarà a les 17h, mentre que la cursa infantil serà una hora abans. La cursa comptarà amb mesures sanitàries i restriccions per tal de prendre les màximes precaucions davant la situació actual. La recollida de dorsals i el pack de cada corredor/a es realitzarà de forma esglaonada, amb un punt dentrada i un de sortida, i lús de mascareta serà obligatori en els calaixos fins al tret de sortida.

Es tracta d’una cursa inclusiva i solidària, l’edició d’enguany amb una aportació destinada a lAssociació Espanyola Contra el Càncer i el Rebost Solidari de Sabadell.

El recorregut de la cursa serà per zona central de la ciutat amb la tradicional sortida i arribada a la Plaça Creu Alta. Tesperem a la millor festa de Cap dAny el dia 31 de desembre.

La 10a edició de la Cap dAny Race CE Sabadell es podrà seguir en directe a través del Twitch de Ràdio Sabadell.

1 Dorsal = 1 Entrada

El grup Moventia obre les portes de la Nova Creu Alta a tots els atletes que corrin la 10a Cap d’Any Race CE Sabadell aquest 31 de desembre. Per cada dorsal de la cursa poràs obtenir una entrada pel CE Sabadell – Linares del dissabte 8 de desembre a les 19h. Presenta el dorsal en un dels següents concessionaris i aconsegueix la teva entrada per la Nova Creu Alta: 

Auser Sabadell: Passeig del Comerç, 100, 08203 Sabadell, Barcelona

Stern Motor Sabadell: Ronda de Ponent, 135, 08206 Sabadell, Barcelona

Sarsa Skoda Sabadell: Carrer del Pare Rodamilans, 36, 08205 Sabadell, Barcelona

Sarsa Seat Sabadell: Rambla d’Ibèria, 16, 08205 Sabadell, Barcelona

Cupra Sarsa Sabadell: Ronda de Ponent, 127, 08206 Sabadell, Barcelona