La continuïtat passa per la Nova Creu Alta (12 h)

El Sabadell disposa d”una gran oportunitat de sortir de la part baixa de la classificació en el partit d”avui contra l”Atlètic Balears (Nova Creu Alta, 12 h). El conjunt de Miguel ÁLvarez arriba després d”aconseguir una victòria en lliga contra el Llosetense i de la classificació, per primera vegada en 24 anys, per la final de la Copa Catalunya. 

“El Balears té molts jugadors que són de fora i que la gent no coneix però que són boníssims. Són un gran equip”, diu Miguel Álvarez sobre el rival encara que també adverteix que el seu equip necessita donar-li continuïtat als resultats per obtenir tranquil·litat: “Estem treballant bé, només falta que arribin els resultats”.

El tècnic disposa de les baixes d”Agustín Fernández, per sanció. Mentre que Juanjo Ciércoles, Juan Osado i Marc de Val continuen amb els processos de recuperació de les seves respectives lesions al genoll, l”espatlla i la cuixa.

La llista de convocats és la següent: Craviotto, Tienda, Agus Medina, Pastells, Viale, Alcañiz, Valentín, Yeray, Batanero, Roigé, Marc Fernández, Pirulo, Bruno, Cortell, Clotet i Adri Díaz. 

Recordem que tots els empadronats o nascuts a Barberà del Vallès estan convidats de franc per al partit d”avui. Només han de presentar el DNI o el padró municipal a una taquilla abans del partit i rebran una entrada.