La defensa de la Copa Catalunya comença demà

Quan es compleixen tot just quatre mesos de la victòria a la final de la Copa Catalunya contra el FC Barcelona ‘B’ (2-0), el Centre d’Esports Sabadell torna a posar demà (20h) el trofeu en joc. Ara bé, repetir la imatge d’aquell dia a la Nova Creu Alta no serà gens fàcil. El motiu principal: el conjunt arlequinat comença aquest cop des de la primera ronda de la competició i no des dels quarts de final com la temporada passada.

En total, dues rondes més. La primera serà aquest diumenge a Fontetes, el terreny de joc d’un Cerdanyola FC que tindrà el factor camp a favor però que encara no ha completat la primera setmana d’entrenaments. Els de Toni Carrillo compartiran categoria amb el filial novament a Tercera amb la intenció de millorar la vuitena posició de la darrera campanya.

Per la seva part, els homes de Jose Solivelles arriben amb més rodatge i la confiança que dóna haver-se estrenat a la pretemporada amb un contundent triomf (3-0) contra el Bristol Rovers. A la convocatòria de 20 homes no hi seran els dos últims en arribar, el lesionat Jaime Sánchez i ‘Migue’, mentre que Cheikh Saad ja no forma part de la disciplina arlequinada.

L’entrada general per aquest partit, a excepció dels socis del Cerdanyola, és de 10 euros i el guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà el cap de setmana que ve contra el vencedor del Júpiter-Prat.

Convocatòria: Jokin, Aliaga, Pastells, Parera, Javi Barrio, Lucas Viale, Pol Moreno, Manu Torres, Verdú, Franquesa, Yeray, Jordi López, Adri Díaz, Batanero, Sandro, Gabi López, Jordan, Txomin, Ñito i Padilla.