La NCA porta al nou Sabadell a la victòria

Victòria en l’estrena de Guillermo Romo. El nou tècnic arlequinat s’emporta tres punts d’or en el seu primer partit a la Nova Creu Alta gràcies a un gol de Diego Peláez al minut 34 a passada de Gai Assulin.

Durant la primera part el Sabadell ha sabut gaudir i sofrir. Gai obria la veda cinc minuts després amb una jugada individual de bella factura, deixant asseguts a diversos defenses de la pedrera grogueta abans de provocar una jugada a pilota parada. Més tard, Borjas s’atrevia a llançar una falta directa molt escorada; la pilota anava centrada, i buscava més la possible incorporació d’algun company que una rematada a porteria. Cantero ha estat atent i ha pogut aturar la pilota.
Quan l’equip de Paco López dominava la pilota, els jugadors arlequinats es replegaven amb seguretat, sense deixar opcions a l’atac castellonenc. Ha estat passat el primer quart d’hora quan el filial groguet ha despertat; un xut de Leo Suárez era aturat per Jokin, demostrant uns grans reflexos. Més tard, ha estat Mario qui posava a prova al porter navarrès amb un xut des de la frontal, detingut amb seguretat pel porter arlequinat.
A poc a poc el partit aniria madurant i les arribades serien constants per part del Sabadell. Gai Assulin, molt actiu, ha donat mig gol a Diego Peláez, que ha definit amb un xut que ha impactat en un defensa rival, descol·locant a Cantero i fent l’1-0. ‘O Mago’ s’estrena amb l’elàstica arlequinada en el seu segon partit en l’estadi.
La segona part no va ser tan emocionant quant a ocasions arlequinades, però sí en intensitat. El Villarreal ‘B‘ va sortir amb tot en la represa; diversos xuts de Mario (un d’ells va impactar en el pal) i Leo Suárez van posar en perill la porteria arlequinada, que va estar ben protegida per Jokin Ezkieta, magnífic en les seves intervencions.
El Sabadell estava segur enrere, i buscava la sentència mitjançant els contraatacs. No ha fet falta, no obstant això, ja que els de Guillermo Romo s’han mantingut intensos enrere i han deixat la porteria a zero. Jordan Sánchez, Pol Moreno i Migue han donat oxigen a l’equip, per seguir amb la labor de retenir els tres punts.

CE Sabadell: EzkietaJavi Barri, Verdú, Lucas VialeManu Torres, Clausí, Gai Assulin (min. 60, Jordan Gaspar), Adri Díaz (min. 76, Pol Moreno), Borjas, Diego PeláezTxomin (min. 81, Migue).
Vila-real ‘B‘ C.F.: CanteroFelipeMiguelón (min. 63, Raba), Marcos Mauro (min. 70, Carlos Soler), Pau, Larrea, Leo Suárez, Ramiro, Peris (min. 86, Cantalapiedra), Carlos Martínez, Mario
Àrbitre: Sergio Uson Rosel, col·legi aragonès. Va amonestar a BorjasTxomin i Migue en el conjunt local i a Leo Súarez i Marcos Mauro per part de l’equipo visitant.

Imatge: Roger Benet