La plantilla, convençuda: “Sortirem de la zona baixa”

Els jugadors del Centre d”Esports Sabadell s”han fet forts en l”aspecte psicològic i destaquen el canvi de mentalitat de l”equip. “Sortirem de la zona baixa”, han assegurat en zona mixta.
 
El migcampista navarrès del CE Sabadell, Íñigo Eguaras, s”ha expressat en aquesta línia. “En els darrers minuts, estàvem bastant cansats, però hem sabut patir per marxar amb aquest punt. Sortirem del descens”, ha dit.
 
El jugador, a més, s”ha referit a les emocions que ha viscut trepitjant la gespa de El Sadar. “Ha sigut molt especial jugar a casa. Agraeixo que l”afició m”hagi rebut així”, ha comentat.
 
Per la seva banda, Kiko Olivas ha felicitat a l”equip per deixar la porteria a zero. “L”equip ha fet bé les coses i ha treballat durant tot el partit. És important no encaixar, dóna moral a la defensa”, ha valorat.
 
Per últim, Carlos Hernández s”ha mostrat ambiciós per a la segona volta. “Treure un punt aquí ens ha de donar confiança de cara al pròxim compromís. Com a mínim hem de sumar un punt al Benito Villamarín i fer-nos molt forts en els partits a casa”, ha manifestat.