La plantilla del CE Sabadell FC visita els infants de l’Hospital Universitari General de Catalunya QuirónSalud i l’Hospital QuirónSalud del Vallès

30/12/2019

Els nens i nenes que es troben ingressats a l’Hospital Universitari General de Catalunya i a l’Hospital QuirónSalud del Vallès de Sabadell han rebut aquest migdia la visita de la plantilla del Centre d’Esports Sabadell com a ambaixadors reials, i han repartit il·lusió i regals amb la col·laboració de Golddenpark.es.

Els futbolistes arlequinats s’han trobat amb els nens i nenes ingressats a les plantes d’hospitalització, a les sales d’espera d’urgències i a les de consultes externes dels Hospitals QuirónSalud de referència al Vallès. Aquesta acció s’emmarca dins del compromís social i els valors que uneixen a l’entitat i a QuirónSalud servei mèdic oficial del Centre d’Esports Sabadell FC, que vetlla temporada rere temporada per la bona condició física i recuperació de tots els jugadors del primer equip, també ofereix altres serveis als més de cinc-cents jugadors del futbol base.

El Dr. Xavier Mate, cap mèdic del grup QuirónSalud, ha manifestat la seva satisfacció per aquesta visita dels jugadors arlequinats que ha fet les delícies dels petits pacients i els seus familiars i acompanyants. Aquesta acció contribueix a humanitzar el procés d’hospitalització dels pacients pediàtrics tot donant-los l’oportunitat de gaudir de moments especials.

Aquesta època de l’any està plena de màgia i emoció, sobretot per als més petits, tot i que es trobin ingressats a l’hospital o visitant-se a les consultes. Amb aquesta sorpresa dels jugadors del Centre d’Esports Sabadell, tant el club com l’hospital volen mantenir viva la il·lusió dels nens, nenes i les seves famílies en aquestes festes i que continuïn somiant amb la visita dels Reis d’Orient.

Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell FC ha assegurat que “des del club agraïm a QuirónSalud el gran servei per aconseguir un òptim rendiment del primer equip i a la vegada compartir valors en aquestes accions que treuen somriures als nens i nenes ingressats en aquestes dates màgiques plenes de somnis”.

Novament, GoldenPark.es ha demostrat la seva sensibilitat i s’ha bolcat en aquesta causa solidària aportant tot el necessari per a fer-la possible, Víctor Sánchez, manager de GoldenPark.es ha explicat: “Aquesta és una de les accions més importants i gratificants de totes les que fem durant l’any dins l’important compromís social del grup i és un plaer compartir-la amb el CE Sabadell i amb dos Hospitals de referencia”.

Fotografia: Críspulo Díaz.