La plantilla: “Estem molt contents, però hi ha molta feina a fer”

Els futbolistes del CE Sabadell han mostrat la seva satisfacció en zona mixta després de vèncer al Real Racing Club a la Nova Creu Alta. No obstant això, han recalcat que s”ha de seguir progressant en tots els aspectes. “Estem fora del descens, però continuarem lluitant. Està tot molt igualat”, ha dit Aníbal.
 
El mexicà, que ha assegurat que ha demanat el canvi per precaució, ha agraït el suport de l”afició, tal com també han fet els seus companys. “Impressionant l”estadi, molt bonic. Ha sigut una festa”, ha comentat el davanter.
 
L”equip ha apel·lat al treball diari per assolir l”objectiu de la permanència i ha reconegut que el triomf davant els càntabres és un gran pas. En aquesta línia s”han expressat el capità Antonio Hidalgo i Cristian. “És una victòria important en l”àmbit anímic. Això serà llarg, avui marxem contents cap a casa. Queda molta feina a fer”, han reiterat.
 
Kiko Olivas, que ha donat el triomf als arlequinats fent el tercer gol, ha confessat que el matx ha sigut molt dur. “Ens ha costat molt, ens ho han posat molt difícil. Aquest gol és un premi a la feina ben feta”, ha apuntat.
 
Per últim, Eguaras, igual que els seus companys, ha destacat la ratxa de resultats de l”equip i espera que el CE Sabadell continuï amb aquesta dinàmica a Las Palmas de Gran Canària.