La reacció passa per la Nova Creu Alta

El Sabadell rep al Barça B en un duel d”equips que necessiten la victòria per sortir de la part baixa de la classificació. Cap dels dos ha tingut una bona dinàmica fins ara però els arlequinats volen fer valer el factor Nova Creu Alta on han aconseguit 12 dels 14 punts totals.

“Necessitem ser pràctics, que la gent se senti orgullosa de nosaltres i no perdre més punts a casa”, indicava Miguel Álvarez que expressava la seva confiança en l”equip: “El nostre problema no és el dia a dia perquè estem treballant bé, el que necessitem és competir i guanyar”, admetia. 

Pel partit, el tècnic té la baixa de Juanjo, De Val i Agustín Fernández (contusió a la cuixa). La llista de convocats és la següent: Craviotto, Tienda, Agus Medina, Pastells, Viale, Alcañiz, Valentín, Yeray, Batanero, Roigé, Marc Fernández, Osado, Pirulo, Bruno, Forgas i Adri Díaz.

Exposició de cotxes de Subaru

La marca col·laboradora del Centre d”Esports Sabadell estarà present en el partit contra el Barça B amb una exposició dels seus cotxes a la zona de tribuna, gol nord i lateral. Subaru presentarà el nou Levorg i també la resta de la gama amb el XV, el Forester i l”Outback. A més, la gent de Subaru recollirà les dades de tot aquell qui vulgui entrar en el sorteig d”una samarreta signada per la primera plantilla.