La sort no va acompanyar (0-1)

CE Sabadell: Ezkieta, Pastells, Verdú, Javi Barrio, Manu Torres, Yeray, Adri (Carreño, 63′), Gabi, Gai Assulin (Jordan Gaspar, 70′), Txomin (Jordi López, 81′) i Ian.

CD EbroMontoya, Cristian M., Eneko, Maureta, Pajarero, Forte, Kevin Lacruz (Óscar Valero, 83′), Moustapha, Gabarre (Canario, 73′), Víctor Bravo (Alain, 66′) i Sergio Martínez.

Gols: 0-1, min. 19, Kevin

Àrbitre: Carlos Álvarez Fernández. Va mostrar targeta groga als locals Ramón Verdú, Manu Torres i Gai Assulin, i als visitants, Cristian Márquez, Forte, Moustapha i Sergio Martínez.

Estadi: Nova Creu Alta. 1.412 espectadors.

El CE Sabadell ha caigut al primer partit de lliga a la Nova Creu Alta. Ja ho advertia Jose Solivelles a la prèvia. El CD Ebro podia ser un dels equips ‘tapats’. Tot i que la sort els va acompanyar, els visitants van ser superiors durant gran part del partit.

El partit va començar amb possessió arlequinada. El Sabadell va dominar els primers minuts i va arribar a crear perill sobre la porteria de Montoya. Els atacs constants no van acabar de materialitzar-se i el CD Ebro es va posar per davant aviat. Als 19 minuts de partit, un xut de Kevin es va colar entre les cames de Ezkieta i va acabar al fons de la xarxa. La sort va acompanyar els aragonesos. A partir d’aquí, l’ansietat va ser el gran enemic arlequinat. La pressió per perdre a casa es va fer amo del partit. Malgrat l’error inicial, Ezkieta va salvar al Sabadell del segon gol. El partit va acabar 0-1 al descans.

La segona meitat va tenir poques novetats. El Sabadell va intentar fer-se amb el control de la pilota, però l’Ebro va saber jugar amb l’avantatge sense problema. Les constants faltes van impedir als arlequinats jugar. Al final, primera derrota de la temporada per a un Sabadell que necessita temps. La setmana vinent, segona jornada de lliga a Sagunto.