La Xarxa Arlequinada de Comerç ‘Juguem Junts’ segueix sumant establiments

29/09/2021

Més establiments que se sumen a la xarxa arlequinada de comerç ‘Juguem Junts’:

  • TotalSport Tres Creus: és una botiga d’esports que compta amb més de 40 anys d’experiència en el sector de l’esport. Des de TotalSport es comprometen a oferir-te una gamma excel·lent de productes esportius, composta per una àmplia selecció dels millors. Podràs comprar la millor roba esportiva per a home i la millor roba esportiva per a dona; ja no tindràs excuses per a no fer esport.
  • Informàtica Xpres: és una botiga d’Informàtica a Sabadell, dedicada a la venda i reparació d’ordinadors i equips informàtics. Si el teu ordinador té una avaria o necessites fer-li modificacions per a millorar el seu rendiment, visita infoxpress.es
  • Igni Gym Studio: Nou concepte de gimnàs a Sabadell, situat al carrer de Sant Llorenç número 18. Mètode d’entrenament funcional, en grup, efectiu i divertit. Pots provar-lo gratuïtament, t’ho perdràs?
  • Dolcet Llaminadures: Al cor de l´Eix Macià, en una ubicació privilegiada, hi ha un comerç que dedica els seus amplis 80 metres quadrats de superfície a fer la vida més dolça a les persones. Es tracta de Dolcet, un comerç que ofereix una gran gamma de productes per gent de totes les edats. El client hi pot trobar des de llaminadures, caramels, fruits secs, xocolates, bombons, creps i gofres. 

Gràcies per formar-hi part! Compra a Sabadell, viu el futbol!

Noticias Relacionadas