Laia Muñoz, guanyadora de la Postal de Nadal arlequinada

Laia Muñoz ha estat la guanyadora del concurs Felicitació nadalenca del Centre d”Esports Sabadell 2014. L”alumna de l”Escola Tarrés rebrà un carnet infantil amb el qual podrà veure tots els partits que el conjunt arlequinat disputi a la Nova Creu Alta. Laia Muñoz es farà una fotografia a peu de camp amb els jugadors durant el partit davant el R.C. Recreativo de Huelva (4 de gener a les 17 h) i s”emportarà una samarreta del CE Sabadell signada per tots ells. A més, es farà la reproducció digital de la seva felicitació de Nadal i s”enviarà a través d”una newsletter a tots els socis.
 
Més premis
El jurat, que estava format pel Director General del CE Sabadell, Xavier Monclús, el membre de l”Àrea Social Antoni Martínez i el conseller Josep Maria Farrés, ha decidit ampliar les recompenses i entregar dos segons premis i dos tercers. D”aquesta manera, s”ha volgut reconèixer l”alta participació en el concurs.
 
Així doncs, Paula Ortiz Garrido i Laia Rotellar han quedat segones en el concurs nadalenc, emportant-se cadascuna d”elles un carnet de soci infantil i un xec regal valorat en 30€ a bescanviar en la Botiga oficial del CE Sabadell.
 
Per la seva banda, Maria Pérez i Nika M. Castells rebran un carnet de soci infantil i un xec regal valorat en 20€ a bescanviar en la Botiga oficial per haver quedat en tercera posició.
 
I, finalment, el jurat ha decidit premiar a deu participants més per la seva originalitat i compromís amb les promocions i iniciatives que fa el CE Sabadell. Per aquest motiu, aquests nens i nenes rebran un carnet de soci amb el qual podran entrar a la Nova Creu Alta durant aquesta temporada.
 
Postals guanyadores:
Primer premi: Laia Muñoz
 
Segon premi: Paula Ortiz Garrido
 
Segon premi: Laia Rotellar
 
Tercer premi: Maria Pérez
 
Tercer premi: Nika M. Castells