L’ascens haurà d’esperar

Fontsanta-Fatjó: Reiko, Sandra, Mayu, Elba, Ariana, Anna, Montserrat, Ángela, Jessica, Berta i Ana Maria 

CE Sabadell: Mariajo, Emma, Desi, Georg, Paola, Gisela, Lilo, Yaiza, Roco, Lidia i Maria

Gols: –

Àrbitre: Carrasco Baca (Baix Llobregat). Targetes grogues a Montserrat, Elba, Ana Maria i Ariana del Fontsanta-Fatjó, i Alberto Vega del Sabadell. 

Estadi: Municipal Fontsanta-Fatjó. 150 espectadors.

L’ascens haurà d’esperar. El femení afrontava la visita a Fontsanta-Fatjó amb la il·lusió de poder assolir la desitjada promoció a Segona Divisió després de l’ensopegada del dia anterior del Molins de Rei a casa contra el Femení Tortosa-Ebre (3-4). Finalment no es va poder aconseguir i l’ascens haurà d’esperar, com a mínim, una setmana més. La propera jornada, precisament, les noies de Jordi Saltó rebran la visita del Molins, rival directe per pujar de categoria. Són 12 punts d’avantatge amb 12 per jugar-se i, per tant, amb un empat n’hi hauria prou.

El partit contra el Fontsanta-Fatjó va ser força ensopit i amb molt poques ocasions de gol per part dels dos equips. Les locals van fer un partit defensivament molt complet i van impedir que el Sabadell generés oportunitats clares de gol. Només a pilota aturada el Sabadell va poder crear cert perill a la porteria de Reiko però sense encert. Mariajo, que va rebre un cop al cap i és dubte de cara al pròxim cap de setmana, també va viure un partit força tranquil i només va haver d’intervenir en una ocasió a la primera meitat.