Leroy Merlin i el CE Sabadell renoven el seu acord de patrocini per dues temporades

El Centre d’Esports Sabadell i Leroy Merlin han arribat a un acord de col·laboració per dues temporades, fins a l’estiu del 2019. D’aquesta manera, la seva signatura se suma a la d’altres empreses que ja han confiat amb el projecte arlequinat de cara al pròxim any.

L’acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi i a la roba d’escalfament del primer equip, nombroses activacions i activitats que es duran a terme. Sense anar més lluny, el club va participar fa poques setmanes a la Gran Festa de la Casa de Leroy Merlin i en el primer partit de cada mes que es jugui a casa, també s’organitzarà a la Nova Creu Alta la Gimcana de Leroy Merlin.

Carlos Camaño, director del centre de Sabadell, manifestava després de signar el contracte: “En pocs mesos de col·laboració, ambdues firmes hem activat el patrocini i la relació de col·laboració és total”. Per la seva part, l’accionista del Centre d’Esports Sabadell Bruno Batlle agraïa la confiança a Leroy Merlin per la seva aposta, la qual s’associa a la del club pels seus valors i compromís.

Sota el lema “Da vida a tus ideas”, Leroy Merlin ofereix des de solucions funcionals per a cada espai fins a elements de decoració i tallers creatius per personalitzar la vida de cada client.

Des del club volem mostrar la nostra satisfacció per seguir comptant amb una de les empreses més importants del món en el seu sector i que també té una presència tan notòria a Sabadell, un dels objectius de la nova propietat del Centre d’Esports Sabadell.

LEROY MERLIN

Leroy Merlin és una multinacional francesa especialitzada en bricolatge i la venda d’equipament de llar i jardí, instal·lada a 13 països i amb més de 35.000 empleats a tot el món. 

Leroy Merlin Sabadell, ubicat al recinte Via Sabadell de Sant Pau de Riu-sec, ha estat escollit com a Comerç de l’Any 2017 gràcies al seu compromís de satisfacció amb els seus clients, preu mínim garantit, qualitat en l’assessorament, facilitats de pagament i satisfacció, a més de l’extensió de garantia i transport. Actualment rep uns 400.000 clients anuals i el seu club de socis arriba als 65.000 membres.