Les 10 frases de Miguel Álvarez a la prèvia del CE Sabadell – CD Eldense

–       “Difícilment podrem comptar amb ell (Pol Roigé) però hem d”esperar que es confirmi. Si em diuen que el puc posar diumenge, el posaré”.

–       “La proposta de l”Eldense és molt ofensiva, d”anar a buscar els partits. Un company deia que és el Rayo de Segona B”.

–       “És una pena que jugadors com Cañadas, que en el seu moment tenia perfil de Primera Divisió, es facin grans. Amb l”edat que té, és un dels millors de la categoria”.

–       “Hem de començar a treure més rendiment de l”estratègia. És bàsica i hi hem treballat moltíssim perquè els jugadors creguin en el que fem”.

–       “El més imminent ens dirà on volem estar. Jo dic que la segona volta serà molt bona perquè sóc una persona optimista. Hi ha un perfil d”onze molt definit i ens ha de donar consistència”.

–       “Si guanyem, que no serà fàcil, ens posaríem per davant d”un dels equips revelació. Seria una molt bona notícia. A casa hem fet una primera volta acceptable i hem de millorar”.

–       “De Val i Osado són dos ‘fitxatges” d”hivern. Dilluns tornen a fer tot amb el grup i Juanjo ens fa ser optimista tot i que trigarà en tornar”.

–       “Adri Díaz està jugant ja al primer equip i va començar al ‘B”, Cesc Clotet també, Pastells s”ha ficat, està Agus, Yeray, Pol Roigé… Han de lluitar per ficar-se al futbol d”elit però això no es regala i s”ha de treballar en el dia a dia”.

–       “Crec que el pròxim Pol Roigé és Max Marcet, un jugador de primer any que m”encanta i té condicions. Parera també diu que vol pujar al primer equip, Sandro jo estic boig per ficar-lo… Ells saben que hi ha un entrenador disposats a posar-los”.

–       “El club s”està fent un patrimoni important. La gent vol portar els joves al Sabadell perquè és un bon aparador”.