L”hora de la veritat per al CE Sabadell B

El club degà del futbol català per començar. El CE Sabadell B inicia una temporada històrica en el Nou Municipal de Palamós. Allà, el conjunt dirigit per Toni Rodríguez s”estrena a Tercera Divisió. “Hem preparat a consciència el primer partit de Lliga. És una plaça molt bona per començar i adonar-nos del que hem aconseguit i on estem”, va dir Toni Rodríguez atenent la premsa local.
 
El filial arlequinat s”enfrontarà a un equip que també ha renovat molt la seva plantilla i que estrena nou entrenador, Jordi Martínez. A més, el conjunt gironí també compta en les seves files amb Alberto Manga i Àxel Vizuete, dos exjugadors del CE Sabadell. “Palamós, per història, és un equip que ha de ser dels forts. Han marxat futbolistes importants, però s”ha reforçat bé amb jugadors amb experiència. A més, en Jordi Martínez és un reflex pels joves que s”estan iniciant i transmetrà bones sensacions. Li agrada el bon tracte de la pilota, però en la primera jornada és difícil treure conclusions, perquè el primer partit sempre és diferent”, va comentar l”entrenador Toni Rodríguez.
 
El tècnic del filial arlequinat, a més, també va mostrar les seves ganes de començar la temporada a Tercera. “Estem molt bé i amb moltes ganes de començar ja. Les pretemporades acostumen a fer-se llargues i la plantilla ja vol iniciar la competició oficial i que hi hagi tres punts en joc”, va valorar.
 
Sobre els objectius del CE Sabadell B per a la present temporada, Toni Rodríguez no va parlar de fites. “No podem viure d”èxits passats, hem de veure que competir a Tercera serà molt dur i hem de treballar molt. Som realistes, però també ambiciosos i sempre donarem el màxim”, va recalcar.
 
Per últim, Toni Rodríguez va assegurar que tots els jugadors disponibles aniran convocats a Palamós i va lamentar la baixa d”Ernest Forgas. “És una llàstima perquè estava entrenant molt bé i ha fet gols en el primer equip. Estem molt contents i sé que la seva progressió era molt bona, així que era difícil que estigués amb nosaltres. Ell és fort de cap i ja s”ha vist quin és el seu treball i el seu futbol”, va finalitzar.
 
El preu de les entrades per al partit davant el Palamós CF és de 10 euros per als no socis i 7 euros per als socis del club arlequinat, segons informa el club gironí.