L’obstacle més complicat

CE Sabadell: A la recerca de la tranquil·litat, el conjunt arlequinat. Un cop descartada la lluita per les quatre primeres posicions, el Sabadell s’ha de centrar ara en aixecar-se de la derrota a Alcoi i sumar tres punts en el segon partit del ‘Tourmalet’ que permetin arribar als 40 i aixecar el vol en aquest tram final de temporada.

Notícies: Valentín es perd el primer partit de la temporada per acumulació de targetes mentre que Yeray, Lucas Viale i Juanjo són baixes per lesió. Tornen a la convocatòria Sergi Tienda, Adri Díaz, Sandro, Marc Fernández i Forgas, i s’estrena el jove central del filial Pol Moreno.

Miguel Álvarez:

• “El d’Alcoi va ser un cop dur. Està permès caure però ens hem d’aixecar sí o sí”
  • “El Villarreal ‘B’ és el millor equip de la categoria ara mateix”

Villarreal CF ‘B’: El filial ‘groguet’ arriba a la Nova Creu Alta com a líder destacat del grup, amb 57 punts en 29 jornades. Els de Paco López tenen un coixí de cinc punts respecte al Reus, segon classificat, i deu respecte al Lleida, primer equip que queda fora dels ‘play-offs’. A més, són una màquina anotadora: 52 gols en 29 partits, una mitjana de gairebé dos per enfrontament i nou més que el segon màxim realitzador del grup, l’Eldense.

Home a seguir: Alfonso Pedraza. El jove migcampista de només 19 anys va debutar el passat dijous en competició europea amb el primer equip en un escenari de luxe com és el BayArena de Leverkusen.

Precedent: Tres cops ha visitat el Villarreal ‘B’ la Nova Creu Alta. Els dos primers, a Segona B, van acabar en empat, i el tercer, la temporada 2011-12 a la Lliga Adelante, amb un bany arlequinat a la segona part (3-1) amb gols d’Héctor Simón, Lanza i Baha.

Dada: 17 punts menys. Per aferrar-se a una de positiva37 són els que ha sumat el filial ‘groguet’ a casa seva pels 20 que ha aconseguit en desplaçaments. Lluny de La Plana, els de Paco López baixen les seves increïbles prestacions i ‘només’ han sumat cinc victòries en 14 partits, sent, això sí, el quart millor equip a domicili.

Preus: Promoció especial a la Nova Creu Alta en motiu del Dia del Pare.