Màgica Nova Creu Alta

17/11/2019

El Centre d’Esports Sabadell està forjant la Nova Creu Alta perquè es converteixi en un fortí. El conjunt arlequinat ha sumat la tercera victòria consecutiva a l’estadi on no perd des del 25 d’agost en la primera jornada contra el Castellón. Els futbolistes arlequinats han tornat a demostrar la seva gran dinàmica per superar el Nàstic de Tarragona (2-0) en un duel d’equips històrics. El tècnic Antonio Hidalgo ha donat entrada a Fernando Pajarero per suplir la baixa per sanció de Grego Sierra i ha mantingut el mateix bloc ofensiu d’Andorra.

El primer avís del partit l’ha donat Óscar Rubio amb un xut des de la frontal que ha obligat a intervenir Bernabé per enviar la pilota a córner. El Sabadell sortia amb molta inetnsitat al partit conscient que avançar-se al marcador podria fer entrar dubtes al conjunt tarragoní. Dos minuts abans del gol arlequinat, Ian Mackay ha salvat un 1 contra 1 de Pereira amb una gran interevnció amb el cos a terra. La jugada del primer gol del Sabadell és espectacular: passada en llarg d’Adri Cuevas, control orientat d’Edgar que assisteix a Néstor Querol per enviar la pilota ajustada al pal. Els futbolistes d’Antonio Hidalgo han continuat amb la mateixa premissa després del gol i al minut 28 Edgar ha pogut fer el segon amb una voleia des del punt de penal que ha marxat massa desviada. El Nàstic no era capaç de crea perill i el Sabadell dominava el partit amb la pilota. Al minut 42 arribaria la genialitat d’Edgar Hernández amb un xut de falta directa que ha enviat a l’escaire de la porteria de Bernabé. La Nova Creu Alta dempeus. Quart gol de davanter arlequinat en 13 partits.

A la represa el Nàstic ha posat més pòlvora al terreny de joc amb l’entrada d’Habrán i de l’exarlequinat Pol Ballesteros però el guió del partit no ha canviat en excés. Els arlequinats han controlat el partit i han concedit molt poc per tornar a deixar la porteria a zero després dels dos gols encaixats a Andorra i es reafirma com un dels equips més sòlids del grup. Una altra nota positiva del partit és el retorn de Boris Garrós després de la lesió. El futbolista barceloní ha jugat l’últim quart d’hora del partit. Diumenge vinent el CE Sabadell visitarà el camp de l’Ebro per disputar el derbi arlequinat.

Fotografia: Críspulo Díaz.