Mandiá: “El camí cap a la permanència és competir a cada partit”

L”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha reconegut que l”equip va rebre un cop dur amb la derrota davant l”AD Alcorcón, però ha expressat que l”equip ha de seguir treballant perquè arribin els resultats positius. “Vam començar la setmana una mica tocats, però el camí cap a la permanència és competir en cada partit”, ha dit en roda de premsa.
 
El tècnic gallec, a més, ha assegurat que la competició es mantindrà molt igualada fins a la darrera jornada. “La Lliga no es decidirà fins als darrers minuts de l”últim partit. Cada cop queda menys, viurem partits vitals”, ha apuntat.
 
Sobre el rival de la jornada 38 de la Lliga Adelante, Mandiá no espera un adversari relaxat que ja ha complert els seus objectius. “El CD Leganés és un equip difícil i que està en un bon estat anímic. Està buscant el play-off i afronta el matx amb molta il·lusió”, ha assenyalat.
 
Per últim, ha deixat la porta oberta a possibles novetats en l”alineació titular. “Hem fet una prova aquesta setmana que m”ha convençut per fer front a les absències per lesió. Pol Roigé és una de les alternatives que tenim en compte”, ha conclòs.