Mandiá: “El Girona FC ens exigirà moltíssim”

L”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha elogiat al rival de la 30a jornada de la Lliga Adelante. “El Girona FC és un gran equip i està competint amb els millors de la categoria. Ens exigirà moltíssim en l”àmbit defensiu i de concentració”, ha dit en roda de premsa.
 
Tot i això, el tècnic gallec es mostra confiat amb les possibilitats dels seus en el duel català. “Estem en un bon moment per anar a guanyar a Girona, intentarem sorprendre”ls. Portem tres partits competint molt bé i en un bon nivell en l”àmbit defensiu“, ha valorat.
 
Sobre el conjunt dirigit per Pablo Machín, el míster arlequinat ha parlat del sistema tàctic dels gironins. “El Girona FC juga una mica diferent de la majoria d”equips de la categoria. Són perillosos en determinades situacions”, ha explicat.
 
En referència a la possibilitat de jugar amb dos davanters, Mandiá no ho ha descartat i ha reiterat que la clau per sumar de tres en tres és donar-ho tot en cada partit. “Estem en el camí correcte, fem coses mecàniques i estem competint, aquest és l”aspecte fonamental de la Lliga Adelante”, ha apuntat.