Mandiá: “Estem carregats d”il·lusió”

L”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha mostrat el seu optimisme en la roda de premsa prèvia al matx davant el Real Racing Club de Santander. “Estem carregats d”il·lusió. Tot em fa pensar en positiu. Estic molt content per com ha treballat l”equip aquesta setmana. Estan molt concentrats”, ha dit.
 
No obstant això, el tècnic gallec ha reconegut que els seus jugadors hauran de “córrer i esforçar-se molt” davant un rival molt perillós. “El Racing és un rival que corre i treballa molt, serà un matx complicat. Hem d”anar a totes des del primer minut”, ha comentat.
 
Mandiá, que només pensa en la victòria i no en el goal-average, ha elogiat els càntabres. “Ens crearan dificultats. Juguen ordenats i junts i pressionen molt. Els seus davanters fan una feina descomunal i corren molt bé al contracop”, ha opinat.
 
Per últim, ha assegurat que la convocatòria quedarà definida “depenent de les sensacions dels jugadors tocats” i no ha entrat a valorar la seva sanció de dos partits. “Segur que Txus Serrano donarà molta força, optimisme i energia des de la banqueta”, ha conclòs.