Mandiá: “Hem de minimitzar les ocasions dels rivals”

L”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha assegurat que l”objectiu principal és buscar la porteria contrària sense descuidar l”aspecte defensiu. “Preparem els partits per tenir moltes ocasions, més que els rivals. Hem de minimitzar les oportunitats de l”adversari”, ha dit en roda de premsa.
 
El tècnic gallec també ha confessat que cada cop veu millor al seu equip. “Tinc la sensació que cada dia fem més coses, i cada vegada tinc més futbolistes que opten a jugar”, ha assenyalat.
 
En aquest aspecte, Mandiá ha reconegut que l”esforç diari és clau per capgirar aquesta situació adversa. “Ens hem proposat treballar dia a dia molt fort per treure-ho endavant. Cada jugador ha de donar el màxim d”ell. Els futbolistes entenen que s”han de centrar en l”objectiu de ser millors“, ha comentat.
 
Sobre l”Albacete Balompié, el míster arlequinat ha destacat la dificultat del matx de la 28a jornada de la Lliga Adelante. “El partit és de molta exigència. Ells tenen avantatge perquè fa dos anys que juguen amb el mateix estil”, ha valorat.
 
Per últim, ha parlat del compromís de Juanjo Ciércoles. “Té molesties importants però tot i així vol jugar sempre. És de valorar la seva actitud”, ha apuntat.