Mandiá: “L”AD Alcorcón té fama de ser un equip competitiu i aguerrit”

L”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha destacat els perills del rival de la 37a jornada de la Lliga Adelante. “L”AD Alcorcón té fama de ser un equip competitiu i aguerrit, és una bona oportunitat per demostrar com estem”, ha comentat en roda de premsa.
 
En aquest sentit, el tècnic gallec ha assegurat que “l”equip afronta el partit amb molta il·lusió” i que el matx “és una bona oportunitat per demostrar el nivell dels arlequinats”.
 
Mandiá, a més, ha reiterat l”esforç que han de fer els seus jugadors per superar un adversari molt dur. “L”AD Alcorcón té bons números a domicili. Hem de ser més intensos i competitius que ells per acabar guanyant”, ha assenyalat.
 
El míster arlequinat també ha apuntat que l”equip està preparat per fer front a les baixes. “És una bona notícia el perdó a Cristian. Sobre Collantes, decidirem en l”últim moment, però estem tranquils perquè tothom està entrenant molt bé”, ha manifestat.
 
Per últim, Mandiá ha recalcat que “la situació de vaga no és bona” i s”ha referit a la titularitat de Martí Crespí. “Com Gato o Sotan, ell és un dels titulars que ha entrat poc. Tinc molta confiança en ell”, ha conclòs.