Mandiá: “Necessito que els jugadors es matin per cada triomf”

L”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha reiterat el seu missatge d”esforç i compromís per capgirar l”actual situació. “La clau és guanyar els partits. Necessito que els jugadors es matin per aconseguir cada triomf”, ha apuntat en roda de premsa.
 
En aquest sentit, el tècnic gallec ha assegurat que l”equip s”hi ha de deixar la pell en cada pilota. “Hem de córrer tant o més que els contraris, això no es pot discutir. He vist que tenim un equip que pot competir bé, que pot ser dur, i això és una molt bon senyal”, ha comentat.
 
Sobre el duel davant el Real Saragossa, Mandiá ha expressat que “el sistema de joc dependrà del rival” de cada jornada i ha assenyalat que el conjunt dirigit per Popovic serà un adversari molt complicat. “Jugarem contra un equip exemplar en tots els sentits. És un dels equips més en forma de la categoria. Tot i així corren com si juguessin a regional“, ha dit dels aragonesos.
 
Per últim, ha recalcat que tant la plantilla com l”entorn arlequinat han de confiar a assolir la permanència. “Tenim clar que volem que el Sabadell se salvi. Hi hem de creure tots, i els jugadors ens ho han de donar tot i s”han d”apassionar amb el futbol. Ells són uns privilegiats i ho han de saber”, ha conclòs.