Mandiá: “Viurem un partit molt maco davant el Real Valladolid”

L”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha assegurat que l”enfrontament davant el Real Valladolid serà molt atractiu. “El matx serà espectacular. Tothom anirà a pel partit i això serà molt maco”, ha dit en roda de premsa.
 
“El Valladolid sortirà necessitat de punts i amb molta tensió. Ells voldran guanyar igual que nosaltres”, ha afegit al respecte.
 
El tècnic gallec també ha parlat de les virtuts del rival d”aquesta jornada, tot i que ha recalcat que a un únic partit els arlequinats tenen opcions de guanyar.
 
Sobre la bona dinàmica de l”equip, Mandiá espera que els seus jugadors continuïn progressant. “En l”àmbit defensiu estem molt millor, però hem de ser més sòlids i contundents. Tenim temps per millorar”, ha valorat.
 
Per últim, no ha volgut excusar-se en les absències per lesió i tampoc ha aclarit la incògnita de qui ocuparà el lateral dret davant el Real Valladolid. “És una motivació molt gran pels que entren. Gato, per exemple, pot jugar en moltes posicions. Ja veurem d”aquí a diumenge qui ocupa el lateral dret”, ha conclòs.