Manu Lanzarote: “Tinc molt bones sensacions i vull aportar tot el que pugui a l’equip per aconseguir victòries”

02/09/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Manu Lanzarote ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació sobre la mateixa gespa de la Nova Creu Alta després de la presentació de Hyundai López Orús com a nou patrocinador del club.

Empat a Los Arcos: “La veritat que va ser un partit difícil després de la setmana i les circumstàncies del camp. L’equip va competir molt bé i crec que el punt es va quedar curt pel que vam fer. El domini va ser nostre, en un altre context haguéssim guanyat”.

Estat de la gespa: “El cert és que el terreny de joc estava malament però es podia jugar i la pilota encara circulava d’una manera regular. Ens vam haver d’adaptar i ens va servir per continuar sumant per estar en la zona alta”.

Dinàmica molt positiva: “Són cinc jornades sense perdre. Aquest diumenge juguem a casa però tornarà a ser un partit difícil contra l’Olot. Com a aequip ens hem de fer cada cop més forts i amb l’afició treure els tres punts”.

Primera titularitat: “Tinc molt bones sensacions i vull aportar tot el que pugui a l’equip per aconseguir victòries. Físicament cada dia estic millor, els gols són importants però ho és més ajudar l’equip de la manera que sigui per aconseguir la victòria”.

Lesions: “Està clar que les lesions són complicades. Som una família i ens ajudem tots per fer pinya. Són dinàmiques i circumstàncies diverses però hem de centrar-nos en el dia a dia i anirem recuperant jugadors”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.