Manu Torres, setè reforç

El Centre d’Esports Sabadell continua apuntalant la plantilla 2016/17 amb l’arribada de Manu Torres, central esquerre que també pot actuar com a lateral i que destaca per la seva velocitat i capacitat per sortir des del darrere amb la pilota controlada. Signa per un any amb opció a un altre.

Tot i tenir 26 anys, Manu Torres (Torremolinos, 14/8/1989) compta amb una dilatada experiència en diferents categories i, fins i tot, en altres països. Es va formar a les categories inferiors del Málaga i va tenir el debut somiat amb el primer equip: gol contra l’Atlético en la primera jornada de la temporada 2009-10. En total, acabaria jugant 24 partits a Primera repartits en dues campanyes.

A partir d’aquí, Cartagena, Getafe ‘B’ i Burgos van ser els següents equips. La temporada passada la va començar a les files del Jumilla, del Grup IV, però al mercat d’hivern va rescindir el seu contracte per signar fins al mes de juny amb el Poli Timisoara romanès, on va coincidir amb un altre ex-arlequinat, Fernando Llorente.

Manu Torres va completar ahir la seva primera sessió a la platja i avui torna a estar sota les ordres de Jose Solivelles en l’entrenament a la Nova Creu Alta.