Marc Fernández: “A partir d’ara, no valen excuses”

Amb sis gols a la lliga, l’atacant de Corbera de Llobregat és ara mateix la referència atacant de l’equip que busca consolidar-se a la zona noble de la classificació. Contra l’Eldenc va intervenir en diverses jugades de gol però, tal i com indica, el millor ha d’arribar. La confiança que li ha donat Miguel Álvarez, Marc Fernández l’està tornant amb gols i grans actuacions. Això és el més destacat del que ha dit a la roda de premsa:

Sobre el seu estat de forma: 

“No m’esperava portar tants gols sobretot perquè venia d’alguns anys que em costava marcar. Benvinguts siguin, esperem acabar amb molts més” 

“Crec que estic en el meu millor moment futbolístic. Sí que és veritat que a Mallorca vaig jugar a primera i estava amb el primer equip però era una altra història, aquí a nivell personal em sento molt bé”

Sobre l’estat de forma de l’equip:

“Ara estem en bona dinàmica, l’equip té confiança i podem anar cap amunt”

“Hem pecat d’equip jove, que érem nous, hem perdut punts que mereixíem… Però ara hem d’aprendre dels errors i no valen les excuses”

Sobre el partit contra l’Olímpic de Xàtiva:

“Serà un partit difícil, hem d’aprofitar les contres que tinguem i defensar molt bé. A partir d’aquí, agafar una avantatge i si hem d’aturar el partit, aturar-lo”