Marquitos i Lucas Porcar ja exerceixen d”arlequinats

Els dos nous fitxatges del CE Sabadell, Marquitos i Lucas Porcar, ja han passat per la Nova Creu Alta i s”han fotografiat amb la samarreta arlequinada. El jugador eivissenc fins i tot s”ha exercitat aquest matí a l”estadi sota les ordres del preparador físic del CE Sabadell, Jordi Abella.
 
Lucas Porcar, per la seva banda, ha signat el seu nou contracte a les oficines del club. “Des de que va començar el mercat de fitxatges, venir al CE Sabadell era el meu primer desig. Ha sigut un estiu molt complicat, però al final s”ha pogut concretar la meva arribada”, ha comentat el santcugatenc.
 
El futbolista, que ve cedit del Real Saragossa, ha assegurat que ho intentarà donar tot al terreny de joc. “Puc aportar arribada des del mig del camp. Intentaré donar el màxim de les meves possibilitats per ajudar l”equip, tant en atac amb assistències o gols com en defensa, on treballaré moltíssim”, ha dit.
 
Marquitos també ha valorat el seu fitxatge pel CE Sabadell i ha agraït la confiança dels dirigents arlequinats. “El projecte és molt interessant. El club, a més, ha confiat en mi i espero demostrar perquè m”han incorporat. Intentarem fer un bon any i ajudar l”equip”, ha remarcat.
 
Els dos jugadors, a més, han coincidit en el missatge final. “Intentarem aportar intensitat, treball, sacrifici i qualitat”, han conclòs.