Martí Crespí: “La plantilla creu en la permanència”

El central mallorquí del CE Sabadell, Martí Crespí, ha assegurat que l”equip té confiança per capgirar aquesta situació adversa. “La plantilla creu en la permanència, som capaços d”aconseguir l”objectiu. Ara hem de córrer més que mai i anar a cada pilota com si fos l”última”, ha assenyalat.
 
“Els resultats no són bons, pitjor no es pot fer. Però encara queda un llarg camí i hem de fer molta feina per tirar-ho endavant”, ha afegit al respecte.
 
Com també ho va fer el tècnic Mandiá en la seva presentació, el defensa arlequinat creu que la millora de l”equip depèn d”estar més concentrats en l”aspecte defensiu. “L”equip ha de tornar a ser sòlid i deixar la porteria a zero. No podem encaixar tant, hem d”agafar confiança”, ha apuntat.
 
Sobre el nou entrenador, Martí Crespí ha destacat que “Mandiá ve amb moltes ganes i il·lusió” i “ja ha deixat clar” què vol de cadascun d”ells.
 
Per últim, ha confessat que la seva lesió en el peu s”està allargant més del previst i ha remarcat la importància del duel d”aquest diumenge a la Nova Creu Alta. “Hem de treure forces per sumar els tres punts en aquesta final. El Saragossa és un rival intens i molt fort que arriba en un bon moment de resultats”, ha comentat.