Massa obstacles per al CE Sabadell a Vigo

El CE Sabadell ha caigut davant el Celta Fortuna (4-2) en un partit marcat pels factors externs. Amb dues expulsions, dos penals en contra i una gran tromba d’aigua, els obstacles han estat massa alts per als de Gerard Bofill. Malgrat que Pau Resta i Cristian Herrera han igualat en dues ocasions un marcador advers en inferioritat, els gallecs s’han endut els punts al segon temps. I és que a la mitja hora de joc el partit ja s’ha posat coll amunt quan Antonio Sánchez ha vist la vermella directa en una acció d’últim home.

Pocs minuts més tard, la fortuna ha tornat a ser esquiva per al Centre d’Esports quan l’àrbitre ha assenyalat el punt de penal per unes suposades mans de Toni Herrero. Damián Rodríguez des dels 11 metres ha avançat als locals. La resposta Arlequinada ha estat immillorable i, al minut, Pau Resta ha igualat en una jugada d’estratègia. Abans, Juanmi Carrión ha fregat el gol amb una volea. Ha buscat amb insistència el segon el Celta i, primer s’ha topat amb Ortolá, que ha protagonitzat una gran aturada a un xut des de la frontal, però res ha pogut fer el porter alacantí en una rematada creuada d’Alfon González al límit del descans.

Al segon temps, de nou Adrián Ortolá ha salvat el tercer als primers instants amb una gran parada. I el Sabadell ha trobat el premi amb un autèntic golàs de Cristian Herrera, que ha clavat una falta des de la frontal a l’escaire. Poc ha durat l’alegria i un nou penal ha permès Raúl Blanco retornar l’avantatge celtista al marcador. Amb el pas dels minuts, la forta pluja ha anat llastrant el joc i ha deixat un camp impracticable. La sentència l’ha signat Alfon amb el seu doblet a un quart d’hora del xiulet final. Guillem Naranjo ha pogut retallar distàncies, però no ha estat encertat en la rematada.

Ja al tram final, ha arribat el darrer obstacle de la tarda. El col·legiat ha ensenyat la vermella directa a Toni Herrero per una presumpte trepitjada sobre un jugador local. Massa càstig per a un equip que ha nedat (literalment en algunes fases del partit) a contracorrent i en inferioritat molts minuts. Es continua resistint el primer triomf amb Gerard Bofill a la banqueta malgrat la millora. La setmana vinent, nova oportunitat al Temple en la visita de la Real Sociedad ‘B’ en una gran tarda on també viurem la presentació del FutBaseCES.