Massa relaxació

Juvenil ‘A’: Vives, Salinas, Hernán, Rubén (Kevin, 66’), Izan (Kike, 73’), Víctor, Heredia (Pau, 46’), Rodergas, Polaco, Cheng (Vaca, 46’), Pol Monells.

Manresa: Juan, Eric, Roger, Jaume, Adrià (Pol, 80’), Sergi, Joan (Oriol, 73’), Marc (Maikel, 63’), Aniol (Roger, 50’), Gilbert, Isaac.

Gols: 0-1, Gilbert (14’); 0-2, Marc (20’); 0-3, Marc (24’); 1-3, Polaco (62’); 2-3, Pol Monells (80’).

Àrbitre: Fernández Pérez (Barcelona). Targetes grogues a Salinas, Hernan i Víctor del Sabadell, i Roger i Sergi del Manresa.

Estadi: Ciutat Esportiva Olímpia. 100 espectadors.

El Juvenil ‘A’ va patir la lògica relaxació després d’assolir l’ascens a Divisió d’Honor la passada setmana i això ho va aprofitar molt bé el Manresa, que necessitava puntuar per assegurar-se la permanència un any més a la categoria. Ràpidament es va veure que els manresans portaven una marxa més que els arlequinats i van posar en perill la porteria de Vives. Just al primer quart d’hora, Gilbert aprofitava un refús per marcar a porteria buida. A l’equador del primer temps, els visitants feien dos gols més obra de Marc que deixaven un 0-3 al marcador. Abans del descans, Pol, amb una acció personal, va tenir l’oportunitat més clara però Juan va evitar el primer gol sabadellenc.

A la represa i amb alguns canvis, el Sabadell va augmentar la intensitat i la pressió sobre el rival i va començar a fer el seu joc i crear ocasions de gol. Polaco, aprofitant una pilota morta dins l’àrea petita, feia el primer gol arlequinat i Pol Monells, amb un xut ajustat al pal, feia el 2-3 a falta de deu minuts. Tot i els intents finals, el resultat no es va moure més i el Manresa es va endur els tres punts en joc. Els arlequinats van celebrar l’ascens a Divisió d’Honor sobre la gespa, cosa que no van poder fer la setmana passada a Mollet.