Més establiments que se sumen a la Xarxa Arlequinada de Comerç

11/11/2021

La xarxa arlequinada de comerç ‘Juguem Junts’ segueix sumant establiments:

  • Canada Place: Trobaràs una formació de qualitat amb classes que s’imparteixen en grups reduïts de màxim 8 alumnes per aula i se centren a desenvolupar les capacitats orals del llenguatge. La metodologia és funcional i comunicativa, basada en l’aprenentatge a través de la pràctica i la utilització contínua de l’idioma anglès durant la classe.
  • Xarcuteria Cansaladeria Tere: Situat al carrer d’Urgell 21 de Sabadell en aquest establiment trobaràs els millors productes de carnisseria i xarcuteria amb un tracte excel·lent.
  • Reformadme: empresa amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la construcció, concretament en la realització de reformes integrals, que tenen com a objectiu crear ambients personalitzats i al gust de cada client. La humilitat, la professionalitat, l’especialització en el sector, l’experiència, el seu equip tècnic i la utilització de materials de primera qualitat conformen, sens dubte, la combinació perfecta per a aconseguir els millors resultats.
  • Farmàcia Tres Creus: Busca una farmàcia que ofereixi serietat i professionalitat al mateix temps? Està buscant suport farmacèutic per a un problema concret? Necessita un medicament i no sap on trobar-lo? A Farmàcia Tres Creus trobarà la resposta a totes les seves preguntes, ja que li donem una assistència personalitzada i un extens catàleg de productes pertanyent a les cases comercials més importants del sector.
  • Café Bar Luis: Al carrer d’Urgell 38 de Sabadell trobaràs un cafè bar amb un tracte exquisit, un excel·lent menú, productes de qualitat i bon ambient.
  • Multiòptiques Porta: òptica familiar amb 20 anys d’història a Sabadell. Es troba al passeig Manresa oferint als seus clients unes instal·lacions més àmplies i incorporant noves tecnologies en el camp de l’òptica, per tal de donar un millor servei.

Descobreix tots els avantatges que ofereixen els diferents comerços de la Xarxa a cesabadellfc.com 

I si tu també vols formar-ne part, omple el FORMULARI i vine a jugar amb nosaltres!

Noticias Relacionadas