Més establiments que se sumen a la Xarxa Arlequinada de Comerç

26/07/2021

La xarxa arlequinada de comerç ‘Juguem Junts’ continua sumant nous establiments per reactivar i potenciar l’economia de la ciutat de Sabadell. Comencen a ‘jugar amb nosaltres’:

  • Fontaelectric Tello (Titular): Empresa sabadellenca dedicada a la venda de productes de ferreteria, fontaneria i electricitat. Entrega a Sabadell i Barberà del Vallès, i en altres zones per transport ordinari entre 24 i 48 hores. Oferirà un 5% de descompte a tots els socis del CE Sabadell.
  • Jana Merceria (Revulsiu): Podràs trobar tots els productes de merceria més utilitzats en la costura: botons, cintes clàssiques i de fantasia, passamaneries, brodats i puntetes, elàstics, cremalleres… Més de 300 m² de productes en exposició on el seu personal especialitzat t’atendrà personalment per a assessorar-te. Farà un 5% de descompte a tots els socis del CE Sabadell
  • Centre Estètic AIicia Muraday (RevuIsiu): Saló de Bellesa, ubicat al carrer Santiago Russinyol numero 18 de Sabadell, on trobaràs tots els serveis de l’estètica tradicional i la aparatologia més avançada. Oferirà un 5% de descompte a tots els socis del CE Sabadell.
  • Beauty Salon (Amic CES): Centre de Bellesa, perruqueria, barberia, manicura y depilació, tot amb el millor servei, bon tracte y preu totalment assequible per a tots les butxaques, que es troba al carrer Sol i Padrís 45 de Sabadell. .Farà un 5% de descompte a tots els socis del CE Sabadell.