FC Vilafranca: Kilian, Boronat, Boira, Arnau, Castillo, Josep Diez, Josu, Oribe, Bernat, Guzmán, Òscar. També han jugat: Marwan, Miguel Ramos (PS), Guti, Via, Triguero, Fontanals, Duran, Borreda, Jaume Jordi i Contreras.

CE Sabadell: Aliaga, Javi Barrio, Franquesa, Lucas Viale, Manu Torres, Jordi López, Jordan, Batanero, Padilla, Sandro, ‘Migue’. També han jugat: Diego, Jokin (PS), Èric, Pol, Verdú, Yeray, Adri, Gabi López, Txomin, Ñito i Carreño.

Gols: –

Estadi: Municipal de Vilafranca. 300 espectadors.

El nou Centre d’Esports Sabadell de Jose Solivelles segueix acumulant minuts de rodatge després de l’amistós disputat avui a Vilafranca. Un tercer partit, el d’aquesta pretemporada, on no s’ha mogut el marcador (0-0) i que fa que el conjunt arlequinat acumuli 270 minuts sense rebre cap gol en contra.

La fortalesa defensiva està sent un dels tres característics d’aquest nou Sabadell que, si bé no ha portat el domini en algunes fases del partit, sí que ha concedit molt poques ocasions al FC Vilafranca. El conjunt arlequinat ha anat de més a menys a la primera part i de menys a més a la segona. Oportunitats clares de gol no n’han faltat i les dues noves incorporacions arlequinades, ‘Migue’ i Carreño, n’han protagonitzat la majoria.

L’extrem esquerre ha tingut tres accions de perill i s’ha mostrat molt actiu durant els primers 45 minuts. De fet, no havien passat ni 60 segons i ja havia llençat el primer avís amb un xut ras des de la frontal que ha fregat el pal. La més clara ha arribat al primer temps després que Padilla s’anticipés al porter amb un detall de qualitat però Arnau l’ha tret sobre la mateixa ratlla de gol.

La segona part ha començat amb el debut de Carreño, el nou ‘punta’ arlequinat. Als cinc minuts, ja rematava de cap un córner picat per Sandro però la pilota marxava alta. Padilla també tornava a avisar amb una centrada-xut al travesser. A partir d’aquí, els canvis típics de pretemporada han trencat el ritme i el Vilafranca s’ha trobat més còmode. L’única ocasió clara de perill, però, una bona jugada de combinació que ha acabat amb un xut a boca de canó de Guti i una mà salvadora de Jokin.

A les acaballes, el Sabadell encara ha tingut un parell d’arribades més a les botes de Gabi López però el marcador no s’ha mogut. Pròxim compromís per als homes de Solivelles, dissabte (19:30h) al Municipal Sagnier. En joc, el bitllet per als quarts de final de la Copa Catalunya.